Nieuwe kennispartner: TOPSPORT COMMUNITY

Per 1 januari 2022 verwelkomen wij onze nieuwe kennispartner Topsport Community! De krachten worden gebundeld op het gebied van wetenschappelijke kennisdeling.

Pieter van den Hoogenband is enorm blij met de wetenschappelijke versterking van de Topsport Community uit Groningen. “Met de komst van SSIG zijn we in staat om vanuit de wetenschap nog meer te versnellen en nog meer de brug te slaan met de topsport en het bedrijfsleven. Dit vinden wij belangrijk. Want in de absolute top maken details, kennis en het lef om je open te stellen steeds vaker het verschil. Natuurlijk in de topsport, maar ook in het bedrijfsleven en de wetenschap zelf.”

Ook SSIG is heel blij met de Topsport Community als samenwerkingspartner. “Een betere match is nauwelijks denkbaar. We delen, faciliteren en stimuleren beiden kennisdeling tussen sport, overheid, bedrijfsleven en wetenschap met als doel te bouwen aan een samenleving waar door iedereen beter, slimmer en meer wordt bewogen en waar door innovatie structureel vooruitgang wordt geboekt.”, aldus Hoogleraar Sport en prestatiepsychologie Nico W. Van Yperen.

MEER NIEUWS

Comments are disabled.