Provinciale politiek aan zet tijdens Sportdebat Groningen

Debat over het belang van sport en bewegen in de provincie Groningen

Op donderdag 23 februari 2023 vindt van 19.00-22.00 uur het Sportdebat Groningen plaats in het Willem-Alexander Sportcentrum. Tijdens dit debat gaan de politieke partijen met elkaar in gesprek over het sportbeleid in de provincie en hoe zij dit de komende vier jaar willen gaan vormgeven. 

Naast dat partijen individueel de ruimte krijgen om hun standpunten op het gebied van sport en bewegen te verkondigen, zal er, onder leiding van Thijs de Jong, ook gediscussieerd worden over een aantal stellingen. Na afloop is er ruimte om na te praten tijdens de netwerkborrel.

Vooralsnog gaan de volgende partijen op 23 februari met elkaar in gesprek: VVD, CDA, D66, PVDA, Volt, Partij voor de Dieren, SGP, ChristenUnie, GroenLinks, PVV, SP, FVD, Partij van het Noorden, Boer Burger Beweging en Groninger Belang. Dit in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen die plaatsvinden op 15 maart 2023.

Meer info/aanmelden
Het debat is vrij toegankelijk, belangstellende Groningers kunnen het Sportdebat bijwonen door zich hier aan te melden. Of klik op de afbeelding hiernaast. Dit kan tot en met 17 februari 2023.

Het Sportdebat Groningen is een initiatief van:
Sport Science & Innovation Groningen, Hanzehogeschool Groningen Instituut voor Sportstudies, Topsport Noord en Huis voor de Sport Groningen.

MEER NIEUWS

Comments are disabled.