Even voorstellen… Anneke Bouwmeester

Per 15 augustus start Anneke Bouwmeester als coördinator bij SSIG. Hieronder stelt ze zich voor:

Ik kijk er naar uit om vanaf 15 augustus mijn bijdrage te leveren aan het motto ‘beter en meer bewegen voor iedereen’. Ik krijg er veel energie van om dingen naar een hoger niveau te brengen. Mijn marketing en projectmanagement ervaringen bij o.a. de Volkskrant en Gaastra neem ik mee naar deze dynamische functie tussen onderzoek, kennisdelen, doorontwikkeling en samenwerken met een krachtig netwerk. Ik ben als een vis in het water in een sportgerichte omgeving. Lange tijd heb ik een topsport gedaan (zeilen) en daarna ben ik actief geweest als coach van jonge talenten. Nog steeds sport ik graag en ook nog steeds het liefste op het water. Ik kijk er erg naar uit om de krachten te bundelen en gezamenlijk de doelen van SSIG te verwezenlijken.

Tot binnenkort!