Nieuw in Groningen: Leergang Sport- en Prestatiepsychologie

Een belangrijke nieuwe samenwerking tussen SSIG en ISPP. Het doel van ISPP om met plezier en in balans steeds betere prestaties te leveren op ons werk, in ons dagelijks leven en in de (top)sport. De kern van de postacademische opleiding is het werken vanuit een wetenschappelijke basis en tegelijkertijd gericht zijn op de praktische transfer. Het doel van deze samenwerking is daarom om een nog betere brug te kunnen slaan tussen wetenschap en praktijk en om de kwaliteit van kennis die we delen te optimaliseren. Lees hier meer over ISPP en de postacademische opleiding.

KERNDOCENT NICO W. VAN YPEREN

Hoogleraar Sport- en Prestatiepsychologie Nico W. van Yperen is de kerndocent van de post-master opleiding. Hij is eindverantwoordelijk voor de inhoud en bewaakt de rode draad. Daarnaast zal hij betrokken zijn bij verschillende modules van de opleiding.

In zijn blog lees je over verschillende thema’s en interessante vragen uit de sport- en prestatiepsychologie.

MEER NIEUWS

Comments are disabled.